vrijdag, juni 09, 2006

bb 7 (4)

Hebben jullie dat ook in Nederland, gouden tickets à la Sjakie en de Chocoladefabriek die toegang verschaffen tot het Big Brother huis?

De 50-jarige BB-fanaat Su Lindsey uit Lichfield hoopt het huis vandaag binnen te komen. Ze vond het ticket niet zelf in de wikkel van een KitKat-reep, ze betaalde er 620 pond (eurootje of 900) voor via handelsplaats eBay!

Het geeft haar niet eens automatisch het recht om het huis te betreden... vanavond wordt uit 35 gelukkige winnaars/kopers van een gouden ticket één persoon geselecteerd die mag deelnemen aan BB. Al deze kandidaten zijn rigoreus gescreend inclusief psychotherapeutisch doorgezaagd om er zeker van te zijn dat er niet weer een loenatik binnendringt. Opgeblazen borsten en dronken hunkeraars naar seks op live televisie krijgen uiteraard een voorkeursbehandeling.

Wedden dat als Sjakie indertijd toegang had tot eBay of Marktplaats, dat 'ie zijn gouden ticket voor een smak geld zou hebben verpatst?

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Nee, Sjakie zou dat zeker niet gedaan hebben. In de winkel waar hij de winnende reep kocht, werden al hoge bedragen naar zijn hoofd gesmeten. Er werden hem nog hogere bedragen aangeboden om gewoon voor de concurrentie te spioneren. Sjakkie wou ze niet.

juni 12, 2006 7:04 p.m.  
Blogger Esther said...

Bedankt voor deze wijze woorden, ze stellen me in elk geval gerust. Ik ben weer helemaal overtuigd van de goedheid van Sjakie en heb me teveel laten meeslepen door de mentaliteit van vandaag de dag.

Wat betreft dat BB-onderzoek, de uitslag moet zijn dat je niet suicidaal of claustrofobisch bent. Of moordlustig, mag ik aannemen. Ze kijken naar je gedragspatroon en je interactie met anderen. Het moet namelijk wel genoeg vuurwerk geven zonder dramatische afloop.

juni 13, 2006 8:35 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

even iets wat ik las in een marketing tijdschrift;

Kitkat heeft tijdens dankzij die actie 1000% procent meer omzet gedraaid!! (en nee, dat is geen nul teveel....)

juni 15, 2006 5:55 a.m.  
Blogger Esther said...

Wauw! Geen wonder natuurlijk: alleen al de man van Suzie, die uiteindelijk in het BB huis is gekomen, kocht ZESTIG dozen KitKats.... en betaalde alsnog 4000 pond via eBay om het gouden ticket te bemachtigen. Hoeveel mensen zijn wel niet zo wanhopig geweest en hebben hun lokale KitKat-leverancier leeggekocht?

juni 15, 2006 8:35 a.m.  

Een reactie posten

<< Home