dinsdag, mei 20, 2008

eigenzinnig londen (2)


Mijn boek is uit!! (hij is ook een beetje van Peter :-)

Op bovenstaande omslag vind je verdere info. Hopelijk ligt 'ie snel in de boekhandel wat ik vanuit Londen niet kan controleren... dus laat het me weten als je 'em tegenkomt! En een exemplaar kopen uiteraard.

3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Joepie de ....?! Van harte gefeliciteerd mevrouw!

Ik kan niet wachten tot ik 'm in mijn knuistjes heb en om je handtekening kan komen vragen!

Ik vind dat ie hier in Londen ook in de boekhandel moet komen te liggen. Zullen we een petitie starten bij Waterstone's? Zou nog zomaar eens kunnen werken ook! En ik vind dat 'ie ook bij de reisboekenwinkel in Covent Garden bij de kassa moet komen te liggen!

X

mei 20, 2008 5:12 p.m.  
Blogger F said...

Volgens mij zou dat voor de reisboekhandel in Covent Garden een gouden greep zijn, 1 of 2 exemplaren in de winkel van alle boeken over Londen die door Londenaren in vreemde talen over de stad worden geschreven. Kan de Standard (-Lite) daar wat moois over schrijven en je hebt meteen toeloop. 'O en laat ik dan ook die Lonely Planet van de Dordogne meteen meenemen. En wat een geinige global warming mok is dat!'

Hee Esther, supergefeliciteerd, ik ben zeer benieuwd!

Liefs, Franka

mei 20, 2008 7:53 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Bij Island Bookstore in de Jordaan lag 'ie!! 1 juli verhuis ik naar the big smoke, tot die tijd vermaak ik me met jullie boek!

juni 15, 2008 1:08 p.m.  

Een reactie posten

<< Home