zondag, oktober 05, 2008

run forrest!


Terwijl in het noorden van Engeland weer de befaamde Great North Run werd gehouden, in een straaalend zonnetje, vierde Londen zijn allereerste eigen halve marathon: Run To The Beat.
En omdat deze gekke vogel denkt dat ze over het asfalt kan vliegen, en het in haar bol heeft volgend jaar de London Marathon te rennen, nam ze de proef op de som en maakte zich op voor Londens EN haar eigen debuut in de wereld der halve marathons....
Afgezien van het feit dat alle verkeer in Londen zo'n beetje op slot schiet op zondagen, dus ook vandaag de metro's knarsend tot stilstand kwamen, en de taxi ons (Esther, Hanneke en haar frientje Nigel) niet verder kon brengen dan vier kilometer van de start (goede warm-up, said the optimist), en de regen met b-a-k-k-e-n uit de hemel kwam, voelde ondergetekende zich een ware Forrest Gump en bereikte ze de finish in 02:20:21.
Not just a pretty face eh..? :-)

7 Comments:

Blogger Houkje said...

Briljant! Super gedaan, ik ben onwijs trots op je!

oktober 06, 2008 12:53 p.m.  
Blogger Maudie said...

Ge-wel-dig! Had niets anders dan dit verwacht natuurlijk, gezien je doorzettingsvermogen. Is dat snel, 2.zoveel?

oktober 19, 2008 6:45 p.m.  
Blogger Saskia said...

Respect!

november 11, 2008 8:19 p.m.  
Blogger The Blog Comment Authority said...

Running is bad for you.

september 09, 2009 9:21 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Hallo! Ik ben een Belgische journaliste in Londen. Leuke blog! Ik heb zelf ook een blog over mijn Londen-leventje (www.joketimmermans.blogspot.com). Woon je nog steeds in Londen? Ik zie dat je blog dateert van 2008 ... Mijn mailadres is joke_timmermans@hotmail.com
Groetjes,
Joke

december 28, 2009 10:25 p.m.  
Anonymous Lisa Debrouwer said...

Leuke post. Was hier toevallig terecht gekomen toen ik informatie zocht over Londen. Dat van het verkeer herken ik helemaal. De volgende keer dat ik naar Londen gegaan ben, heb ik mij zo'n Londen Pass gekocht op http://citytripjelonden.be . Dat ging echt veel sneller. Loop je nu nog veel?

juni 13, 2012 11:14 a.m.  
Anonymous Anoniem said...

For Cheap Hotel bookings visit www.travoline.com

september 14, 2016 3:26 p.m.  

Een reactie posten

<< Home