dinsdag, juli 03, 2007

wat ik wel kan doen...

Wat ik intussen wel kan doen, is op de blog de weblinks naar mijn artikelen geven... dan zijn jullie toch niet helemaal verstoken van Brits nieuws. Dank nogmaals voor de getoonde interesse.

Hier een artikel dat best wat voeten in de aarde heeft gehad. Hoor graag wat jullie van zijn beslissing denken.

http://www.bndestem.nl/buitenland/article1551288.ece

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Een mens moet beschikken over zijn eigen leven. Als Noel er klaar mee is, dan is dat zijn keuze. Het is ook geen plotselinge ingeving, na 11 jaar. Het allervervelendste is dat hij zelf niets kan veranderen aan zijn lot. Iemand die geen uitweg meer ziet, kan een touw knopen en aan een boom gaan hangen. Hij kan niets. Schrijnend is dan ook de reacties van allerlei 'gelovigen' die menen dat god het zo niet bedoeld heeft. Ten eerste: heeft hij dan wel bedoeld dat Noel zo terecht zo komen? Fijne god. Ten tweede: sinds wanneer heeft god bedoeld dat iemand als Noel überhaupt nog leeft? Zou een paar honderd jaar geleden ook niet denkbaar zijn, denk ik. Dus waar de mensheid voortgaat in de ontwikkeling, is de bijbelse opvatting van zulke lui volledig stil blijven liggen. Ik ben er dan ook trots op dat er in Nederland zoiets bestaat als zelfbeschikking. En nee, niet in een opwelling, maar als bewuste keuze.

juli 06, 2007 2:44 a.m.  
Blogger Magnus said...

Ben het helemaal eens met de mening van Jack.

juli 06, 2007 9:31 p.m.  
Anonymous Anoniem said...

Wat een heftig verhaal. Ik ben het eens met de reacties hierboven. Het is begrijpelijk dat hij niet meer wil leven, al vind ik het wel verschrikkelijk dat die nare neonazi's nu 'gewonnen' hebben. Ik zou willen dat de rollen omgedraaid waren.

augustus 22, 2007 8:20 a.m.  

Een reactie posten

<< Home